Hjælp til Trustpilot - Fjernelse af anmeldelser fra kr. 4.000 ex. moms

Hjælp til Trustpilot

Besvarelse, rapportering og fjernelse af anmeldelser

Trustpilot er med tiden blevet et af de vigtigste pejlemærker for forbrugerne i vurderingen af, hvor troværdig en virksomhed er. Det er brugerne selv, der har mulighed for at efterlade en anmeldelse på platformen, såfremt de har en reel købsoplevelse at basere det på. I og med at man som bruger ikke skal dokumentere sin købsoplevelse, før man anmelder, kan alle dog i praksis misbruge systemet. Det stiller nogle gange virksomheder i en sårbar situation, da det ikke er unormalt at blive udsat for falske eller urimelige anmeldelser.

Har du selv været udsat for negative anmeldelser, som du ikke kan genkende? Eller er du blot i tvivl om, hvordan du håndterer utilfredse kunders anmeldelser, således at de ikke skader din virksomhed?

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL HÅNDTERING

Set ud fra et SEO-perspektiv, har Trustpilot som domæne en meget høj styrke. Det resulterer i, at virksomheders profil på Trustpilot ofte er placeret på side 1 på Google. Og netop derfor er der stor sandsynlighed for, at potentielle kunder bliver eksponeret for de anmeldelser, der fremgår på profilen. Hvis det er negative anmeldelser, der dominerer eller ligger højest, så vil dette skade din virksomhed.

Spørgsmålet er ikke, om du taber potentielle kunder, spørgsmålet er, hvor mange du taber. Således kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du tager hånd om de negative anmeldelser, der fremgår på din virksomheds Trustpilot-profil.

Det kan dog være svært at gennemskue, om en anmeldelse kan fjernes, samt om man vil gøre mere skade end gavn, hvis man forsøger at besvare anmeldelserne. Hvis du vil være sikker på at vælge den rigtige strategi, bør du få hjælp til Trustpilot af specialister.


Vores priser starter fra kr. 4.000 ekskl. moms.

"Spørgsmålet er ikke, om du taber potentielle kunder, spørgsmålet er, hvor mange du taber."


Er du klar til at tage hånd om de dårlige anmeldelser? ATAK har erfaringen, det kræver

Hos ATAK tilbyder vi hjælp til Trustpilot inden for flere områder:

 • Hjælp til besvarelse af anmeldelser på Trustpilot
 • Hjælp til at rapportere anmeldelser på Trustpilot
 • Hjælp til at fjerne anmeldelser på Trustpilot
 • Hjælp til fremtidig strategi på Trustpilot

Vi vurderer altid din sag individuelt og tager meget gerne en uforpligtende snak. Kontakt os enten via telefon, mail eller kontaktformular, hvis du vil have en mere præcis beskrivelse af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvorvidt der er grundlag for, at en anmeldelse kan fjernes, skal vurderes individuelt. Hos ATAK har vi arbejdet professionelt med Trustpilot i mange år, hvorfor vi har den ekspertviden, det kræver at vurdere dette.

Vi har håndteret mange sager omhandlende dårlige anmeldelser – mange af dem på Trustpilot – og den erfaring kommer dig til gode:

 • Vi har vurderet mange sager og kan derfor hurtigt afgøre, om der er grundlag for, at dine negative anmeldelser kan fjernes
 • Vi har indsigt i, hvordan argumentationen skal tage sig ud, hvis en anmeldelse skal fjernes. Dette står vi naturligvis for, hvis du ønsker et samarbejde
 • Vi arbejder professionelt med firmaer, der ønsker at forbedre deres omdømme hver dag. Hvis en anmeldelse ikke kan fjernes, giver vi dig derfor værdifulde redskaber til, hvordan du bør håndtere dem – dette helt ned på ordvalgsniveau

Bliv kontaktet af en ekspert - udfyld formularen:

  OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, bruger vi de indtastede oplysninger til at tage kontakt til dig. Læs mere i vores persondatapolitik.

  ....eller ring på 3510 5050 for at tale direkte med en af vores eksperter med det samme.