ATAK A/S udvider spanske og tyske marketing aktiviteter

ATAK A/S udvider spanske og tyske marketing aktiviteter

03/07/2012
|

flagsDen spanske afdeling af Ferratum Group har valgt ATAK som online marketing bureau, hvilket betyder, at vi nu udvider vores spanske aktiviteter inden for SEO og Google Ads og ligeledes byder velkommen til Kamma Kock Hansen som fast spansk konsulent og marketing koordinator for Ferratums aktiviteter på det spanske marked.

Vi byder samtidig også velkommen til Christian Weinvig som tysk SEO tekstforfatter. Christian overtager vore SEO aktiviteter på det tyske marked for eksisterende og kommende kunder, som gerne vil udvide deres aktiviteter til det tyske marked.

ATAK har gennem nogen tid tilbudt søgemaskineoptimering til bl.a. det svenske, norske og engelsksprogede marked, men nu øger vi vores aktiviteter på de spanske og tyske søgemaskiner. Dermed tilbyder vi nuværende og potentielle kunder vores erfaring og gode muligheder for vækst og udvidelse til nærliggende europæiske lande med stort potentiale.

ATAKs sprogkonsulenter er flydende i hver deres respektive sprog og har god forståelse for de kulturelle forskelle og detaljer, der kan være med til at sikre succesen.

Vi byder Kamma og Christian samt Ferratum velkommen i folden.