D. 5 maj 2014 fylder ATAK 17 år

D. 5 maj 2014 fylder ATAK 17 år

05/05/2014
|

atak-logo-birthdayATAK er kommet sidst i teenage-årene, og sidste år på denne tid flyttede vi ind i vores nye lokaler på Østerbro. Dermed har vi nu holdt til på Østerbro i et år, hvilket er en ganske vigtig milepæl for os og samtidig et symbolsk skridt i den retning, som vi er på vej i.

Hos ATAK har vi igennem det sidste års tid oplevet en god vækst, og især 2014 har været et godt år ind til videre, hvor både investeringslysten i marketing blandt eksisterende kunder kan mærkes, samt at der er kommet godt gang i udenlandske virksomheders lyst til at investere i det danske marked.

Det seneste år har ATAK også hjulpet en af vore større kunder med ekspanderingen til det svenske marked. Det har været (og er stadig) et meget spændende forløb.

En af ATAKs visioner for fremtiden er at udvide vores aktiviteter i det skandinaviske marked. Da ATAK får flere og flere kunder fra de Skandinaviske lande, samt danske virksomheder med interesse for at udvide på det Skandinaviske marked, er det en ideel vision for ATAK.

På kontoret har vi markeret dagen med kage for alle og en hyggestund som bragte talen tilbage på de spæde år, da ATAK var en enmandshær og internettet var langt mindre avanceret, end det er i dag. Derudover har dagen ikke været anderledes end de andre dage her på kontoret – travl, men hyggelig.