Online Marketing

Online Marketing

Greenwashing

Greenwashing – når virksomheder lyver sig grønne

19/08/2019
|

I forlængelse af det øgede fokus på klima, miljø og bæredygtighed forsøger mange danske  og internationale virksomheder at appellere til kunderne ved at tillægge sig et grønt image. Mens nogle virksomheder iværksætter reelle, grønne CSR-tiltag, lyver andre sig blot grønne ved hjalp af smarte branding- og marketingstrategier. Dette fænomen kaldes greenwashing, og det er kommet på dagsordenen i de senere år, hvor bl.a den danske modeindustri er blevet beskyldt for at fremstille sig selv grønnere, end den er. 

Læs artiklen
Google my business

Google my Business: Derfor skal din virksomhed have en profil

25/06/2019
|

Google lancerede i 2014 tjenesten Google my Business. Siden da er mange virksomheder blevet opmærksomme på vigtigheden af Google my Business, men en ny amerikansk undersøgelse* viser alligevel at op mod 39% af virksomhedsejere i USA endnu ikke har oprettet eller taget ejerskab over deres Google my Business-profil. Dette tal kan meget vel være endnu højere i Danmark. Kender du ikke Google my Business? Og er du i tvivl om din virksomhed bør lægge tid og energi i en Google my Business-profil? Få afklaring her. 

Læs artiklen

Danmark med i toppen blandt verdens mest velrenommerede virksomheder

11/04/2019
|

Hvert år tager flere forskellige konsulenthuse, datavirksomheder, analyseinstitutter og lignende pulsen på de mest velrenommerede virksomheder i verden.

Læs artiklen
negative anmeldelser

Taber du til konkurrenterne, hvis du ignorerer Trustpilot?

Når det kommer til virksomheders omdømme, er anmeldelsessitet Trustpilot blevet en magtfaktor, der er svær at komme uden om. Men behøver din virksomhed at være på Trustpilot?

Ifølge Trustpilot selv har mediet netop rundet 50.000 danske domæner med […]

Læs artiklen
Facebook-konkurrencer

Nej, Facebook-konkurrencer er ikke noget bras!

Antallet af danske virksomheder, der bruger Facebook-konkurrencer i deres markedsføring, er boomet. Det samme er antallet af danskere, der deltager i konkurrencerne. Det store spørgsmål er: Skaber Facebook-konkurrencer reel værdi for virksomhederne?

Ifølge denne artikel fra Bureaubiz […]

Læs artiklen

Mål butiksbesøg fra Google annoncer

E-handlen i Danmark har de seneste mange år haft en stabil vækst, og i 2017 shoppede danskerne for ikke mindre end 123 mia. kr. online. Og for os der arbejder med online marketing, er det en tendens vi råber hurra for og klapper i vores […]

Læs artiklen

Marketing Automation: Salgsorganisationens store udfordring – Hvor meget viden går du i virkeligheden glip af?

13/02/2018
|

Hvor er det bare en klassisk udfordring: “Ved min virksomhed i virkeligheden det, den ved?”

Læs artiklen

Retargeting – Hvornår har du sidst fået en kunde uden at kontakte nogen?

13/02/2018
|

To smarte begreber kan være din genvej til øget salg. Det gode er, at begreberne stort set dækker over det samme. 

Læs artiklen