Virksomhedens omdømme på internettet bør administreres og værnes om

Online omdømme

Virksomhedens online omdømme bør værnes om

Danmark er blevet en Google nation. Når vi skal finde informationer om produkter, services eller virksomheder på internettet, så bruger vi Google - vi ”googler” alt mellem himmel og jord. Derfor er det nu vigtigere end nogensinde før at passe på virksomhedens omdømme på internettet.

Når så mange danskere bruger Google til at finde informationer, er det ekstra vigtigt at sørge for, at ens virksomhed tager sig godt ud i et søgeresultat. Det ville være meget ærgerligt, hvis en potentiel kunde vurderer jeres virksomhed på bare én enkelt negativ anmeldelse, og fravælger netop jer i deres søgen efter en forhandler.

En undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov viser faktisk, at 70 % af danskerne ville fravælge en virksomhed, hvis denne havde dårlig omtale på nettet. Det er netop derfor vigtigt at værne om sit omdømme på internettet og administrere det i en vis grad for at undgå denne situation.

Virksomheder kan komme ud for, at de gennem trusler og afpresning fra eksterne aktører kan få skadet deres omdømme. Hvis en person af en eller anden grund har set sig ond på en virksomhed, så kan denne sprede falske negativ markedsføring på nettet, hvilket også vil være at finde på Google efterfølgende.

Læs mere om digitale trusler og afpresning.


Bliv kontaktet af en ekspert - udfyld formularen:

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, bruger vi de indtastede oplysninger til at tage kontakt til dig. Læs mere i vores persondatapolitik.

    ....eller ring på 3510 5050 for at tale direkte med en af vores eksperter med det samme.


    ATAK retter op på skaderne

    Det er ikke nemt at skjule for forbrugeren, hvis der findes dårlig omtale og negative anmeldelser af jeres virksomhed på nettet. Hvis en misfornøjet kunde bevidst er ude på at lave ridser i virksomhedens omdømme på nettet, kan ATAK dog assistere jer i arbejdet med at beskytte jeres online omdømme og få bearbejdet det uønskede indhold eller gjort det mindre synligt for forbrugeren.

    Med et bredt udvalg af værktøjer kan ATAK tilbyde en pakkeløsning, der passer perfekt til jeres situation og gøre de bevidste angreb mindre betydelige for jeres omdømme på internettet. Kontakt ATAK for en uforpligtende samtale om dit omdømme på internettet. Ring til os på telefon 3510 5050 eller send os en mail på for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.