Hvordan fjerner man uønsket indhold fra Google og internettet?

Hvordan fjerner man uønsket indhold fra Google og internettet?

Det sker dagligt, at folk kaster om sig med private oplysninger på medierne i dag. Det er for mange en helt naturlig måde at kommunikere og række ud til både nære, bekendte og fremmede på. Derfor er det heller ikke til at undgå, at man ønsker at få fjernet indhold på et tidspunkt, for som bekendt glemmer internettet ikke. Der findes flere metoder til at fjerne indhold fra Google og internettet generelt. Det er forskelligt alt afhængig af indhold, omfang og kilde, hvilken metode man bør benytte sig af. Her får du en introduktion til, hvad du bør være opmærksom på og hvilke konsekvenser, det kan have, at uønsket information om dig præger Google.

Er der noget uønsket indhold om dig på Google, kan det få betydning for dit arbejde og karrieremuligheder, men også i forhold til private relationer. For de fleste er det naturligt at benytte sig “google-metoden” for at finde frem til informationer om nye mulige medarbejdere, samarbejdspartner, kunder og leverandører. Her er det naturligvis vigtigt, at førstehåndsindtrykket er godt. Dukker der noget uønsket op i søgningen, kan man risikere at blive sorteret fra. I nogle sammenhænge kan det ovenikøbet være baseret på et ukorrekt, fejlagtigt eller forældet grundlag. Derfor bør du være opmærksom på uønsket indhold, og det vil vi gerne hjælpe dig med. 

For langt de fleste findes der harmløst indhold og søgeresultater. Her kommer måske forskellige profiler på sociale medier op, af og til en uskyldig optræden i lokalavisen som ung eller måske en gammel blog, man har oprettet. Men for dem, hvor uønsket indhold lægger øverst i søgefeltet, kan det få stor og afgørende betydning, hvis det kan blive fjernet. Det kan dreje sig om alt lige fra ubehagelige billeder og krænkende indhold til fejlagtig information, forældet information eller direkte skadelig og uønsket information.

ATAK Nordic er førende specialister

Der findes flere metoder at benytte sig af, når det drejer sig om Google og internettet. ATAK Nordic beskæftiger sig med forskellige digitale redskaber, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med at komme af med uønsket indhold.

Hvis man befinder sig i den uheldige situation, at Googles søgefelt resulterer i et udvalg af uønsket indhold, så er det mest ønskværdige, at det bliver fjernet helt. Det kan være vanskeligt, hvis man ikke selv er afsender på det, men der er metoder til at løse problemet alligevel. Helt konkret arbejder ATAK Nordic med enten at få fjernet uønsket indhold fuldstændigt eller gå i dybden med de metoder, der kan sikre, at indholdet ikke bliver tilgængeligt i Googles søgefelt. Selvom det uønskede indhold stadig findes på internettet, så kan en navneændring eller andet genkendeligt for dig eller din virksomhed også forbedre dit online omdømme. Hos ATAK Nordic handler det om at mindske chancen for, at en eventuel dårlig omtale eller decideret forkert omtale påvirker din digitale identitet og din fremtidige succes. 

Det kan også være krænkende billeder eller videoer, som er til hinder for dig, hvad end det påvirker dit privatliv eller dine professionelle relationer. Vi sørger for, at det juridiske samt retningslinjerne er på plads. På den måde skaber vi et fælles mål o at gendanne dit eller din virksomheds omdømme ved at fokusere på et positivt og troværdigt indtryk for dem, der måtte søge dig frem på Google

Risici og konsekvenser

Som nævnt, så glemmer det dybe internet ikke. Og det kan gå dybt, ingen tvivl om det. Men det betyder også, at det, der ligger i overfladen og flyder rundt, kan vi hjælpe dig med at synke til bunds, og på den måde vil vi vende det til din fordel. ATAK Nordic ser ingen grund til, at fejlagtig eller forældet information skal stå i vejen for dit drømmejob eller samarbejde med en ny partner, hvad end det måtte være arbejdsrelateret eller privat.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Dårlig omtale kan være en byrde, der tynger dine skuldre, og det ansvar vil vi gerne tage fra dig. Vi fokuserer på det positive og får det relevante om dig eller din virksomhed frem i lyset. Vi har samlet fem gode råd til dig, hvis du står midt i en krise med negativ medieomtale. Det sidste råd, du vil finde, er oprydningsarbejdet – Ryd op efter krisen. Det er vigtigt, at du har styr på det digitale aftryk, som verden møder dig med. ATAK Nordic er førende specialister i Reputation Management. Vi tilbyder både hjælp med håndtering, rådgivning og assistance, når det drejer sig om dit eller din virksomheds personlige omdømme. Står du midt i orkanens øje og er omdrejningspunktet for en shitstorm, så tilbyder vi et forløb, hvor ATAK Nordics specialister former en kommunikationsstrategi for, hvordan din specifikke situation håndteres bedst. Måske er du i en situation, hvor risikoen for en kommende shitstorm er lige om hjørnet, og du faktisk kan forberede dig, så bør du sikre dig, at din strategi er helt i top. I det tilfælde vil vi sørge for, at du er klædt bedst muligt på, og forhåbentlig ender det ikke i en shitstorm. Med velforberedt og strategisk kommunikation kommer man langt.

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak. Skriv, ring eller udfyld vores kontaktformular, så får du fat i en af vores dygtige specialister.