Hjælp til at fjerne navn fra Google og internettet

Hjælp til at fjerne navn fra Google og internettet

Fjern dit navn fra Google og fra internettet

 

Hvis du “googler” dit navn, kommer der en række søgeresultater op. For langt de fleste er det harmløst, det man finder. Men hvis du er uheldig, og der kommer noget uønsket op i din søgning, vil du helt sikkert med det samme tænke: “hvordan fjerner jeg mit navn fra Google og internettet?”. 

Og det er ikke så underligt. Forbindes dit navn med dårlig omtale eller sågar en shitstorm kan det nemlig få store konsekvenser i fremtiden, hvis det ikke fjernes og slettes hurtigst muligt. Det gælder både i arbejdssammenhænge og på den private front. Arbejdsgivere, kunder, leverandører, netværksforbindelser og private relationer søger ofte på personer og navne på Google og træffer belsutninger derudfra. Hvis dit navn forbindes med noget negativt, kan det give et dårligt førstehåndsindtryk. Det kan øge sandsynlighed for, at du vil blive valgt fra til fordel for en anden. Derfor kan det påvirke mange aspekter af livet, hvis dit navn forbindes med negativ omtale og ikke er fjernet fra Google i de sammenhænge. 

Det kan være svært 100 procent at undgå, at ens navn bliver nævnt online. Det skyldes, at andre kan hedde det samme, eller at navnet bliver nævnt i erhvervsmæssig sammenhænge og kan være i offentlighedens interesser. Derfor er det i visse tilfælde ikke 100 procent muligt at fjerne dit navn fra Google. 

Dog findes der en række metoder til at fjerne og slette navn fra Google bedst muligt. Hos ATAK er vi specialister i at hjælpe folk med deres digitale omdømme, blandt andet ved at fjerne navn samt anonymisere og afindeksere indhold, hvor navne indgår. Det er forskelligt fra case til case, hvilke muligheder der er, og derfor også hvilken metode til fjernelse og sletning af navn, der giver mening. Det afhænger blandt andet af offentlighedens interesse og omfang, samt hvilken kilde/medie du ønsker, at dit navn skal slettes fra. 

ATAK kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at fjerne dit navn? Tag kontakt til vores konsulenter, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst med at slette navn fra internettet. Med vores mange års erfaring inden for digitalt omdømme, har vi stort indblik i, hvordan du bedst kommer i mål og får slettet dit navn fra søgeresultaterne på Google.