Hjælp til at fjerne oplysninger fra Google og internettet

Hjælp til at fjerne oplysninger fra Google og internettet

Fjern oplysninger fra Google og internettet

Internettet er fyldt med oplysninger om os, og søger du på dit navn på Google, kommer der helt sikkert også oplysninger frem om dig. For langt de fleste er det harmløst, og oplysningerne behøver ikke blive fjernet fra hverken Google eller internettet. Men støder du på uønskede oplysninger og persondata, kan det få store konsekvenser for både arbejds- og privatlivet.

Hos ATAK har vi igennem 15 år specialiseret os i Online Reputation Management og online omdømme, hvor vi har hjulpet et hav af mennesker og virksomheder med at fjerne oplysninger fra Google og internettet. Derfor har vi også stort indblik, hvordan uønskede oplysninger på nettet kan påvirke og forfølge menneskers liv i mange år. Mulige arbejdsgivere, netværksforbindelser, samarbejdspartnere og private relationer laver nemlig ofte et baggrundstjek og søger på dig på Google. Støder de på ubehagelig information eller dårlig omtale, der knytter sig til dig, kan du nemt blive sorteret fra. Dette til trods for, at det måske er forældede eller endda ukorrekte oplysninger. Derfor kan det være en god ide at undersøge muligheden for at få fjernet og slettet uønskede oplysninger fra Google, der potentielt kan skade dig og dit omdømme. 

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen herunder, og vi vil kontakte dig snarest.

Priser fra 2.500 ekskl. moms


Vi er klar til at hjælpe dig

Der findes en række metoder til at fjerne og slette oplysninger fra Google. Muligheden for og metoderne til at få fjernet dem afhænger dog af forskellige faktorer. Blandt andet oplysningernes karakter, hvor oplysningerne ligger, og hvorvidt oplysningernes er i offentlighedens interesse.

Hver case er derfor forskellig. Af den grund vurderer vi hos ATAK altid den enkelte situation og tager højde for den enkeltes bekymringer, ønsker og håb for sletning af oplysninger i Googles søgeresultater eller fra internettet generelt. Giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular for at komme til at tale med en konsulent. Vi tilbyder en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.