Hjælp til at fjerne billeder fra Google og internettet

Hjælp til at fjerne billeder fra Google og internettet

Fjern billeder fra Google og internettet

 

Det er ikke unormalt at stille spørgsmålet “hvordan fjerner man billeder fra Google og internettet?”. I dag har folk nemlig altid et kamera på sig i form af telefonen, og alt bliver dokumenteret i form af billeder. Mulighederne for online billeddeling er blevet endnu flere, og derfor kan billeder også nemt og hurtigt blive lagt ud på internettet. 

Det er dog rigtig ubehageligt at støde på billeder på internettet, som man ikke ønsker, at andre skal se. Uønskede, private eller måske endda krænkende billeder kan nemlig i værste fald skade dit personlige omdømme og påvirke dine muligheder i fremtiden. Derfor er det vigtigt at reagere og undersøge muligheden for at få fjernet og slettet billeder fra internettet. 

Hos ATAK er vi specialiseret i personers online omdømme, og efter mange års erfaring ved vi, hvordan det kan påvirke mennesker, hvis uønskede billeder ikke bliver fjernet og slettet fra Google eller internettet generelt. 

I dag søger alle på Google, inden de træffer en beslutning. Hvad end det er at købe en ny telefon, ansætte en medarbejder eller måske overvejer at finde en ny kæreste. Derfor skal du også regne med, at arbejdsgivere, samarbejdspartnere, kunder og private relationer, søger på dit navn. Hvis et uønsket billede dukker op, kan det derfor påvirke og skade både dit arbejds- og privatliv. 

Sagt med andre ord: Det kan have stor betydning for dit liv, hvis du ikke får fjernet uønskede billeder fra Googles søgeresultater.

ATAK kan hjælpe dig med at fjerne billeder

Uønskede billeder dækker over mange forskellige slags. Finder du et billede eller flere, du gerne vil have slettet fra Google/internettet, så tøv ikke med at tage fat i ATAK. Vi behandler alle cases individuelt med fuld fortrolighed og tager udgangspunkt i dine bekymringer, ønsker og håb. Med et hus fuld af specialister i Online Reputation Management er ATAK klar til at se på dine muligheder og hjælpe dig med at få fjernet billederne. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.