Fjern søgeresultater med firmanavn fra Google

Fjern søgeresultater med firmanavn fra Google

Hjælp til at fjerne negative søgeresultater, hvor dit firmanavn indgår

 

Der kan være mange årsager til, at man gerne vil fjerne søgeresultater med sit firmanavn fra Google. Dårlig omtale, dårlige anmeldelser, uheldige forbindelser eller måske en shitstorm kan være nogle af grundene til, at der opstår et ønske om at fjerne firmanavn i bestemte sammenhænge.

Forbindes et firmanavn med noget negativt, kan det nemlig få store konsekvenser for firmaets brand og hele omsætningen i virksomheden. 70 % af danskerne vil nemlig fravælge at handle hos et firma, hvis de finder negativ omtale fx. ved at søge på firmanavnet på Google. Der er derfor mange penge at tabe, hvis ikke man håndterer dårlig omtale. Google kan nemt forbinde firmanavn og negativ omtale, særligt hvis firmanavnet er specielt. Derfor er det også utrolig skadeligt, når dårlig omtale af firmaet ikke bliver håndteret og forsøgt fjernet fra Googles søgeresultater. 

Som udgangspunkt kan firmanavne ikke direkte fjernes fra Google og internettet, da det har erhvervsmæssig karakter og er i offentlighedens interesse. Der findes dog en række metoder, hvor man rekreativt bearbejder de uønskede søgeresultater. 

Hos ATAK har vi gennem mange år specialiseret os i online reputation management, og derfor har vi stort indblik i, hvordan du og dit firma bliver hjulpet bedst. Tag fat i en af vores konsulenter allerede i dag. Så kan I få en uformel og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at styrke dit firmanavn på Google.

Man ved aldrig, hvornår dårlig omtale rammer

Firmaer kan aldrig vide, hvornår en shitstorm eller dårlig omtale rammer. Derfor anbefaler vi hos ATAK, at man som virksomhed retter blikket mod proaktiv reputation management, som ruster virksomheden til i langt højere grad at kunne klare modvind. Her arbejder vi nemlig forebyggende, så hvis dårlig omtale rammer, skader det mindre. På den måde undgår man faktisk overhovedet at stå i den situation, hvor man skal tænke “hvordan fjerner jeg firmanavn fra Google”.