Hjælp til at genoprette dit omdømme - Genopbygning af omdømme

Hjælp til at genoprette dit omdømme

Er du blevet udsat for dårlig omtale eller måske en shitstorm, er det altafgørende at du får genoprettet dit omdømme efterfølgende. Et dårligt online omdømme kan nemlig få konsekvenser i mange år frem, hvis ikke man gør noget aktivt for at genopbygge ens omdømme.

Det gælder uanset om du er privatperson eller det er en virksomhed, der er blevet udsat for negativ omtale. Som privatperson kan det få konsekvenser både i arbejdslivet og i privatlivet. Og virksomheder, der ikke får genoprettet sit omdømme, risikerer at miste kunder og omsætning. 

Mens den dårlige omtale står på, er det vigtigt ikke at reagere i affekt, det kan nemlig gøre situationen meget værre og gøre det endnu mere besværligt at få genoprettet omdømmet efterfølgende. En rigtig håndtering både under og efter er derfor også vigtig. 

Genopret dit omdømme med online reputation management

Når du skal genoprette dit online omdømme efter en dårlig omtale, er det ikke nok blot at lade shitstormen rase af og satse på, at det hele lægger sig af sig selv. Du er nødt til at handle aktivt for at sikre en genopbygning af omdømmet.

Mennesker glemmer måske med tiden, men det gør nettet ikke. Hver gang man søger på en person, en virksomhed, måske et produkt eller en sag, vil den negative omtale, have mulighed for at dukke op højt i søgeresultaterne – især hvis det er fra et større landsdækkende medie. Derfor kan det være rigtig svært at genvinde tilliden og genoprette sit omdømme efter, når det førstehåndsindtryk, man giver på nettet, er dårligt. Men vi hos ATAK Nordic mener, at man fortjener en ekstra chance og ikke skal være tynget af fortidens negative omtale i mange år efterfølgende, hvis man har ændret kurs og rettet op på de ting, der forårsagede den negative omtale. Derfor tilbyder vi hjælp til genopbygning af omdømme med online reputation management. 

Gennem årene har vi hos ATAK Nordic hjulpet mange mennesker og virksomheder med at ændre, forstærke, genopbygge og genoprette deres online omdømme gennem reaktiv online reputation management, hvor der er fokus på at begrave den dårlige omtale og overdøve den med positiv omtale. Vi oplever, at det meste ikke kan fjernes af Google, hvis det har relation til erhverv og er i offentlighedens interesse. 

Førende eksperter i genopbygning af omdømme for personer og virksomheder

ATAK Nordic er førende eksperter inden for online reputation og har mere end 15 års erfaring med at hjælpe privatpersoner og virksomheder med genopbygningen af deres omdømme. Vi har stor indsigt i og erfaring med en række forskellige metoder, der kan styrke det digitale omdømme efter dårlige omtale.

Kontakt os allerede i dag, og lad os vurdere, hvordan du bedst muligt får styrket, genoprettet og genopbygget dit omdømme.