Hjælp til at genoprette dit omdømme

Hjælp til at genoprette dit omdømme

Er du blevet udsat for dårlig omtale eller måske en shitstorm, er det altafgørende at du får genoprettet dit omdømme efterfølgende. Et dårligt online omdømme kan nemlig få konsekvenser i mange år frem, hvis ikke man gør noget aktivt for at genoprette det.

Det gælder uanset om du er privatperson eller det er en virksomhed, der er blevet udsat for negativ omtale. Som privatperson kan det få konsekvenser både i arbejdslivet og i privatlivet. Og virksomheder, der ikke får genoprettet sit omdømme, risikerer at miste kunder og omsætning. 

Mens den dårlige omtale står på, er det vigtigt ikke at reagere i affekt, det kan nemlig gøre situationen meget værre og gøre det endnu mere besværligt at få genoprettet omdømmet efterfølgende. En rigtig håndtering både under og efter er derfor også vigtig. 

Genopret dit omdømme med online reputation management

Når du skal genoprette dit online omdømme efter en dårlig omtale, er det ikke nok blot at lade shitstormen rase af og satse på, at det hele lægger sig af sig selv. Du er nødt til at handle aktivt.

Mennesker glemmer måske med tiden, men det gør nettet ikke. Hver gang man søger på en person, en virksomhed, måske et produkt eller en sag, vil den negative omtale, have mulighed for at dukke op højt i søgeresultaterne – især hvis det er fra et større landsdækkende medie. Derfor kan det være rigtig svært at genvinde tilliden og genoprette sit omdømme efter, når det førstehåndsindtryk, man giver på nettet, er dårligt. Men vi hos ATAK Nordic mener, at man fortjener en ekstra chance og ikke skal være tynget af fortidens negative omtale i mange år efterfølgende, hvis man har ændret kurs og rettet op på de ting, der forårsagede den negative omtale.

Gennem årene har vi hos ATAK Nordic hjulpet mange mennesker og virksomheder med at ændre, forstærke og genoprette deres online omdømme gennem reaktiv online reputation management, hvor der er fokus på at begrave den dårlige omtale og overdøve den med positiv omtale. Vi oplever at det meste ikke kan fjernes af Google, hvis det har relation til erhverv og er i offentlighedens interesse. I nogle tilfælde kan man muligvis få noget helt afindekseret fra Google, som man kan læse mere om her